淘大廚藝坊:鎮江話梅豬手(產後篇)
鎮江話梅豬手材料: 豬手880克,甜話梅5粒,薑8片調味料: 淘大鎮江骨汁3/4杯,淘大金標生抽1茶匙,水2杯做法: 1.豬手出水5分鐘,隔水洗淨。 2.爆香薑片及加入調味料,再放豬手及話梅煮滾,用小火煮1小時,熄火焗半小時。 3.開火,再煮15分鐘至汁稍乾,加入淘大鎮江骨汁2湯匙炒勻, 即可上碟。 *1杯=250毫升*四人份量Zhen Jiang Pig Knuckle with Sweet Plums Ingredients: Knuckle 880g, Preserved sweet plums 5pcs, Sliced Ginger 8pcs. Seasoning: Amoy Zhen Jiang Spare Ribs Marinade 3/4 cup, Amoy Gold Label Light Soy Sauce 1tsp, Water 2 cups. Method: 1.Blanch the knuckle for 5 minutes, clean and drain. 2.Saute sliced ginger and add in seasoning, then add knuckle, preserved sweet plums and bring to a boil. Switch to low heat and cook for further 1 hour. Heat off and cover for 30 minutes. 3.Turn on the heat. Cook for further 15 minutes, add in 2tbsps of Amoy Zhen Jiang Spare Ribs Marinade, stir well and serve. *1cup = 250ml *four servings
アイスランド旅行@YOSUKE
~火と氷の国アイスランドへ1人旅~ はじめての海外1人旅、オーロラを見にアイスランドへ!! ここは生まれたての地球?月面?ナメック星? 壮大な自然と、綺麗で洗練された街並み、両方が楽しめるアイスランド。 一生忘れられない思い出になりました。 (iPhoneで撮影)