淘大廚藝坊:鎮江話梅豬手(產後篇)

淘大廚藝坊:鎮江話梅豬手(產後篇)


鎮江話梅豬手材料: 豬手880克,甜話梅5粒,薑8片調味料: 淘大鎮江骨汁3/4杯,淘大金標生抽1茶匙,水2杯做法: 1.豬手出水5分鐘,隔水洗淨。 2.爆香薑片及加入調味料,再放豬手及話梅煮滾,用小火煮1小時,熄火焗半小時。 3.開火,再煮15分鐘至汁稍乾,加入淘大鎮江骨汁2湯匙炒勻, 即可上碟。 *1杯=250毫升*四人份量Zhen Jiang Pig Knuckle with Sweet Plums Ingredients: Knuckle 880g, Preserved sweet plums 5pcs, Sliced Ginger 8pcs. Seasoning: Amoy Zhen Jiang Spare Ribs Marinade 3/4 cup, Amoy Gold Label Light Soy Sauce 1tsp, Water 2 cups. Method: 1.Blanch the knuckle for 5 minutes, clean and drain. 2.Saute sliced ginger and add in seasoning, then add knuckle, preserved sweet plums and bring to a boil. Switch to low heat and cook for further 1 hour. Heat off and cover for 30 minutes. 3.Turn on the heat. Cook for further 15 minutes, add in 2tbsps of Amoy Zhen Jiang Spare Ribs Marinade, stir well and serve. *1cup = 250ml *four servings
@manchi0614 平塚ww 豚骨汁濃すぎて飽きた。


骨汁ってなに?


え、骨汁って全国に無ぇの??


私もそう申し上げた。思いは伝わった RT @Tegula_Nigra: 修学旅行の思い出→あ、骨汁!骨汁食べました! #mc1242


骨汁食べたい。


明日は美味い骨汁を探す旅に出る。


骨汁 の最新情報!


骨汁 最新動画

骨汁 関連情報

↓骨汁 の最新情報↓
骨汁 ニュース
骨汁 ウェブ

★人気動画★
レイ・ハラカミ
ロッキー・ザ・ファイナル
ソウルキャリバーIII
☆人気サイトランキング☆
メル友募集掲示板゙☆
ケータイランキング!


[ニュース|着メロ|SNS]
[動画|ゲーム|ヤフオク]
[便利|辞書|交通]
[ランキング|天気|メル友]
[占い|住まい|ギャンブル]